FR
Flanders Mancunians
Flanders Mancunians
Flanders Mancunians

nieuws

Terug naar overzicht

NieuwsMARCUS RASHFORD

Flanders Mancunians

Het draait ook dit seizoen niet zoals verhoopt bij Manchester United. De Red Devils lijken niet te gaan meedoen voor de titel in de Premier League en mogen ook hun Europese ambities opbergen. Marcus Rashford deelt in de malaise.In 21 duels over alle competities heen was de Engelsman nog maar goed voor twee goals en vier assists. Dat is toch verder onder de statistieken die je mag verwachten van een speler met zijn kwaliteiten. Temeer omdat hij vorig seizoen wél uitstekend bij schot was.

Transfer naar buitenland voor Rashford
Dat leidt nu tot speculaties over de toekomst van Rashford, die nog een contract heeft tot midden 2028 op Old Trafford en volgens Transfermarkt 70 miljoen euro moet kosten. Volgens Fichajes azen drie buitenlandse clubs op de diensten van de Engelse international.Het zou gaan om FC Barcelona, PSG en Juventus. Die drie clubs kunnen een aanvallende versterking gebruiken. Bij Barça is Lewandowsski niet meer van de jongsten, terwijl PSG nog steeds bouwt aan een nieuwe topploeg. Juve wil dan weer Dusan Vlahovic van de hand doen en is op zoek naar een nieuwe aanvaller.

Eerste avontuur buiten Engeland voor Rashford
Voor Rashford zou het zijn eerste avontuur buiten Engeland zijn. Hij brak in het verleden als jeugdproduct door bij United en speelde nog nooit voor een andere club.Door de tegenvallende prestaties van United en Rashford zelf dringt een transfer zich misschien wel op. Het is afwachten wie met het nodige geld over de brug komt en wanneer dat zal gebeuren.